Att dekorera fönster

Jag tror att många, inklusive mig själv, tycker att fönster är svåra att dekorera. Jag letar ofta efter inspirerande bilder på snyggt dekorerade fönster och när man surfar runt inser man att det finns så mycket fint man kan göra. Personligen tycker jag att fönster är så mycket mer än en plats för bara blommor. Här kan man visa upp vackra detaljer och föremål man håller kära. När jag dekorerar fönster brukar jag tänka högt och lågt, runda former blandat med lite mera kantiga. Kombinationen mellan höga och låga föremål och olika former blir till vackra stilleben. Det handlar om att våga. Ibland står det tavlor lutade mot fönstret, ljusstakar och keramik i olika former och höjder, gröna kvistar, gröna växter, travar med böcker, travar med tidningar, ja, ni förstår det händer mycket på fönsterbrädorna här hemma. Att dekorera fönster är minst lika viktigt som att hänga upp tavlor på väggarna när man inreder, tycker jag. Nedan följer några vackert dekorerade fönster.

Keramik och vackra föremål i fönstret hemma hos Estelle Nordenfalk. Bildkälla Residence Magazine.

Högt och lågt och olika former. Vackert fönster hemma hos bloggaren Krickelin. Bildkälla Elle Decoration.

Vackert stilleben med runda och kantiga former. Bildkälla.
Glas i alla dess former. Bildkälla Ikea Livet Hemma.

Josefin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *