Homestyling

Går du i säljtankar och behöver hjälp med att lyfta fram de bästa sidorna av din bostad och skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad försäljning? Då är homestyling något för dig!

Det första intrycket av din bostad är oerhört viktigt vid en visning. Minst lika viktigt är det att få folk att fatta tycke för de bilder som tas på lägenheten inför en visning då det är bilderna som i många fall avgör huruvida man väljer att gå på en bostadsvisning överhuvudtaget. Vid en homestyling hjälper vi dig att skapa ett positivt intryck, såväl på bild som i verklighet, av din bostad. Vår målsättning är att skapa en spontan känsla hos spekulanterna att ”Här vill jag bo!”.

Varför homestyling? Oavsett hur länge vi har bott i vårt hem så är det lätt att bli hemmablind och man ser inte alltid bostadens fulla potential. Genom att flytta om, plocka bort samt uppdatera med detaljer och eventuella möbler hjälper vi till att skapa ett mer attraktivt boende som tilltalar rätt målgrupp. Homestyling bidrar till att få fler och rätt spekulanter till visningar vilket i sin tur ökar antalet potentiella budgivare. I slutändan innebär detta en möjlighet att få ett högre pris för sin bostad. Nedan finner du exempel på vad vi kan bistå med när det gäller homestyling.

 

Homestylingkonsultation

En konsultation går ut på att vi kommer hem till er och går igenom rum för rum för att se vilka åtgärder som är att rekommendera inför fotografering och visning. Efter genomgången skickas en lista på åtgärder ut till kunden. Kostnaden för en konsultation uppgår till 1 500 kr (exklusive moms). Denna kostnad är avdragsgill när du ska deklarera din bostadsförsäljning.

 

Homestylinguppdrag

Önskar man vår hjälp med att inreda bostaden inför fotografering och visning så bistår vi naturligtvis även med det. I ett sådant uppdrag ser vi till att ta ett helhetsgrepp överbostaden och stylar den (både med befintliga och nya möbler/inredningsdetaljer/textilier m.m.) så att bostaden visas från sin bästa sida. Kostnaden för ett homestylinguppdrag ges via offert. Offert ges efter en inledande kostnadsfri genomgång av bostaden. Kostnad för homestylinguppdraget är avdragsgill när du ska deklarera din bostadsförsäljning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *