Inredning privat/företag

Har du fått idétorka vad gäller inredningen i ditt hem eller på ditt kontor och behöver tips och idéer och kanske till och med mer handgriplig hjälp med val av färg, tapeter, material, inredningsdetaljer och möblering m.m.? Eller har du helt enkelt inte tiden som krävs för att skapa förändringen på egen hand? Då kanske det är dags att överväga att ta hjälp av någon som tänker och skapar åt dig. Nedan finner du de olika typerna av åtgärder som vi kan bistå med när det gäller inredning av din bostad eller ditt kontor.

 

Inredningskonsultation 

En inredningskonsultation går ut på att vi vid ett platsbesök ger dig tips och idéer över hur du kan utforma ditt hem/kontor (möblering, färgsättning, belysning m.m.). Kostnaden för detta uppgår till 1 500 kr (exklusive moms).

 

Inredningsförslag

Vill du ha ett mer detaljerat inredningsförslag innefattande planskisser, mood-boards/kollage och inköpslista (information om priser och inköpsställen) så hjälper vi även till med det. Ett inredningsförslag kostar från 3600 kr (exklusive moms). Priset varierar beroende på lägenhetens storlek och behov.

 

Inköp/iordningställande

Räcker tiden inte till och du även önskar hjälp med inköp och iordningställande av möbler bistår vi även med detta. Kostnaden för detta arbete uppgår till 600 kr/tim (exklusive moms).

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *