Onlinetjänster

Som ett sätt att göra våra tjänster mer tillgängliga för allmänheten har vi möjlighet att erbjuda konsultation online. Nedan finner du våra olika onlinealternativ.

 

Homestyling Online (inför försäljning)

För att kunna göra vår homestyling mer flexibel och tillgänglig för kunder erbjuder vi Homestyling Online. Istället för en konsultation hemma hos dig så får du på ett snabbt och enkelt sätt hjälp online. Det du behöver göra är att skicka bilder på de rum du behöver hjälp med (rummets samtliga väggar). När vi gått igenom bilderna skickar vi sedan en lista med förslag på åtgärder som vi anser skulle få bostaden att visas från sin bästa sida vid en försäljning. Homestyling Online kostar 1 500 kr (exklusive moms).

 

Inredning Online

Går du inte i säljtankar men ändå vill ha hjälp med att inreda ditt hem så finns det en onlinetjänst för det som heter Inredning Online. Även här skickar du bilder på de rum (samtliga väggar) du önskar få hjälp med. När vi gått igenom bilderna återkommer vi med en skrivelse innefattande mood-board och inköpslista (information om priser och inköpsställen). Kostnaden för Inredning Online uppgår till 800 kr/rum (exklusive moms).

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *